CatalaCastellano
 
Aviso Legal:

  En cumplimiento de lo establecido en la Ley 34/2002 de 11 de Julio, de Servicios de la Sociedad de La información y el Comercio Electrónico (LSSI) y legislación sectorial concordante, se informa de los siguientes aspectos legales:

  Responsable legal de la web: []
  Domicilio de Contacto: [ ]
  E-mail de Contacto: [  ]
  Datos Fiscales: NIF/NIE: [  ]

Política de Protección de Datos:

  Según la Ley Orgánica 15/99, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, no disponemos de ningún fichero con datos de carácter personal por lo que a esta web no le afecta dicha ley.


CONDICIONS DEL SERVEI


  0. L'usuari o visitant de la plana web té l'obligació de llegir les condicions de prestació del servei que es detalla en aquest text, de manera que assumeix aquestes com vàlides a la prestació del servei.


  1. Adreça web, producte i marca.


  2. Condicions d'ús del contingut i serveis prestats a aquesta plana web:


  2.1.- No està permesa la reproducció dels continguts (de qualsevol tipus) publicats a sense el consentiment exprés del/s autor/s i/o propietaris segons cada cas. En aquest cas parlem de textos, gràfics, codi font i qualsevol altre contingut que sigui ofert des d'aquesta plana web.


  2.2.- En aquesta plana web poden existir continguts de tercers. En qualsevol dels casos, i com és intenció sempre el respectar els drets d'autor i les lleis del copyright, si hi hagués qualsevol mínim problema respecte a qualsevol material publicat en aquest web, es prega que es posin en contacte a través del correu electrònic: ("info empordadigital.com") i el contingut serà retirat (després de ser comprovat) amb la màxima celeritat possible, ja que és intenció primera el respecte pels drets d'autor i el treball aliè.


  2.3.- L'autor d'aquest web no es fa responsable del mal ús que es faci del contingut exposat en aquesta plana web .


  2.4.- En aquesta plana web no es recull cap tipus d'informació privada del visitant. Únicament es recullen dades, puntualment, per fer ús de les anomenades "cookies" per el bon funcionament del sistema.


  2.5.- L'autor de no es fa responsable del mal funcionament del sistema o servei ofert en aquesta plana web, tot i que sempre es pretén i es treballa per oferir el millor servei.


  2.6.- L'autor de la plana web no es fa responsable del mal servei o problemes sorgits pels serveis anunciats, de manera que la publicitat i els serveis posteriors que aquesta remeti són responsabilitat única de l'anunciant.


  2.7.- En aquesta plana web NO existeixen continguts il·legals (pornografia infantil, apologia del terrorisme, o qualsevol altre tipus de contingut il·legal).


Fòrums:


  3. Condicions d'ús del contingut i serveis oferts als fòrums de :


  3.1.- L'ús d'aquests fòrums està reservat únicament com "tauló de missatges" entre usuaris d'Internet. No està permès fer ús del fòrum de per realitzar spam, publicitat off-topic, captar adreces de correu electrònic o qualsevol tipus d'acció il·legal.


  3.2.- no és responsable de les opinions abocades en aquests fòrums, i és responsabilitat total dels autors de les mateixes.

Article 16 de la llei LSSICE (LEY 34/2002): Els prestadors d' un servei d'intermediació consistent en acollir dades proporcionades pel destinatari d'aquest NO SERAN RESPONSABLES per la informació emmagatzemada a petició del destinatari, sempre que:

  a) No tinguin coneixement efectiu del qual l' activitat o la informació emmagatzemada és il·lícita o del qual lesiona bens o drets d' un tercer susceptibles d' indemnització.

  b) Si el tenen, actuïn amb diligència per retirar les dades o fer impossible l' accés a ells.

  S' entendrà que el prestador de serveis té el coneixement efectiu a què es refereix el paràgraf a)quan un òrgan competent hagi declarat la il·licitud de les dades, ordenat la seva retirada o que s' impossibiliti l' accés als mateixos, o s' hagués declarat l'existència de la lesió, i el prestador conegués la corresponent resolució, sense perjudici dels procediments de detecció i retirada de continguts que els prestadors apliquin en virtut d' acords voluntaris i d'altres mitjans de coneixement efectiu que poguessin establir-se.

3.3.- es reserva el dret d'anul·lar, cancel·lar, esborrar o denegar l'accés a algun usuari que incompleixi qualsevol regla legal i/o moral a criteri de l'ator o responsale segons cada cas.


  3.4.- Està prohibida la reproducció dels continguts del fòrum de sense prèvia autorització.


  3.5.- Per a qualsevol problema sobre això, s'han de posar en contacte amb la direcció de correu electrònic.


LLICÈNCIA SOBRE LES COMUNICACIONS


  4.1. Si un usuari envia informació de qualsevol tipus a AQUEST WEB i/o adreçes, ell mateix declara, garanteix i accepta que té dret a fer-ho lliurement, que aquesta informació no infringeix cap dret de propietat intel·lectual, de marca, de patent, secret comercial, o qualsevol altre dret de tercers, que aquesta informació no té caràcter confidencial i que aquesta informació no és perjudicial per a tercers.


  4.2. L'usuari reconeix assumir-ne la responsabilitat i deixarà indemne a AQUEST WEB i/o adreçes per qualsevol comunicació que subministri personalment o al seu nom, arribant aquesta responsabilitat fins a l'exactitud, legalitat, originalitat i titularitat de la mateixa, sense cap tipus de restricció.


  4.3. L'acceptació de les presents condicions generals comporta la cessió en exclusiva per part de l'usuari de qualsevol dret d'explotació de propietat intel·lectual o industrial que l'usuari pogués ostentar sobre les comunicacions que realitzi.



^ Pujar-Top